top of page

YOURBRANDBYCRU WOC HOSPITALITY EVENT Group

Public·4 members
Carter Walker
Carter Walker

Krugovi Torrent Pirate Bay =LINK=


Budući da ih davatelji internetskih usluga (ISP) i vlade stalno pokušavaju ugasiti, ne iznenađuje što toliko velik broj torrent stranica jedva opstaje. Da bih vam uštedjela vrijeme, testirala sam ih više od 30 i popis najboljih stranica za torentiranje (torrenting) skratila na 11 najboljih. Ne samo da rade, već nude kvalitetne torrente i velike brzine.
Krugovi Torrent Pirate Bay


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2u3zRy&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3NBiuaRdJ6bi68zlaHanomMoj tim i ja ne odobravamo ilegalno torrentiranje, ali važno je znati kako torentirati sigurno. Provjerite jesu li torrenti koje preuzimate zaštićeni autorskim pravima i koristite VPN kako biste zaštitili svoje osobne podatke i identitet od zlonamjernih trećih strana na torrent stranicama.


The Pirate Bay (TPB) je najstarija i najpoznatija torrent stranica na internetu. Tijekom desetljeća njegovog postojanja uspio je zaobići brojna gašenja i vladine blokade, pa možete biti sigurni da se radi o sigurnoj stranici.


Stranica ima jednostavno sučelje u kojem se lako snalaziti. Njezin sustav filtera omogućuje određivanje formata datoteke, rezolucije i tip konzole koji tražite. Kada sam tražila torrent za Red Dead Redemption za Xbox, uspjela sam isfiltrirati sve rezultate za druge konzole. To mi je uštedjelo puno vremena jer nisam morala provjeravati svaki torrent da bih se uvjerila da ću preuzeti pravu verziju!


Kickass Torrents, poznat i kao KATCR.CO, ima ogromnu zbirku torrenta i jednako veliku zajednicu korisnika. Svaka kategorija koju sam testirala sadrži dobar broj torrenta i svi su oni imali i više nego dovoljno seedera. Posebno se istaknula velika kolekcija filmova i serija. To znači da ćete vrlo vjerojatno pronaći sadržaj koji tražite i brzo ga preuzeti.


Stranica vam daje detaljne informacije o svakom torrentu (poput omjera seedera i leechera, kao i podatak je li korisnik koji je dodao torrent verificiran), pa je lako procijeniti koji su torrenti sigurni, a koje biste trebali izbjegavati. Za svaki torrent piše je li ga dodao verificirani korisnik, koje datoteke sadrži, sadrži slike iz filmova, naslovnice albuma, upute za instalaciju igara, čak i linkove na alternativna preuzimanja. Ovoliko detaljne informacije uvjerile su me da ću uvijek točno znati što sve preuzimam na svoje računalo.


Kao i ThePirateBay, KickassTorrents je blokiran u mnogim državama. Ako mu želite pristupiti i s njega preuzimati torrente, trebat će vam dobar VPN koji vašu vezu može preusmjeriti kroz državu u kojoj ova stranica nije blokirana.


Pronalaženje i verificiranje torrenta na RARBG-u izrazito je jednostavno. Stranice torrenta za filmove i serije često sadrže snimke zaslona. Posteri, naslovnice albuma i slike softverskih brendova iskaču u obliku skočnih prozora kada mišem prelazite preko rezultata pretrage. Korisnici mogu ostavljati komentare i ocjene torrenta koje ukazuju na kvalitetu datoteke na njihovim stranicama.


Kao treća najpopularnija torrent stranica na svijetu i jedna od najstarijih koje još uvijek rade, 1337x je pouzdana opcija s velikim brojem visokokvalitetnih torrenta u svakoj kategoriji. Vjerna grupa pratitelja na dnevnoj bazi dodaje novi sadržaj. Pronaći ćete sve od starih filmova do najnovijih serija, glazbe i igara.


Jedan od razloga zašto je stranica zadržala popularnost toliko dugo možda je to što je pažljivo moderirana. To znači da je većina torrenta izvrsne kvalitete. Međutim, i unatoč tome možete nabasati na povremeni loš torrent koji sadrži zlonamjerni ili špijunski softver. Da biste si zajamčili sigurnost dok preuzimate sa stranice, preporučujem da koristite VPN sa zaštitom od zlonamjernih softvera.


1337x-ovo sučelje prilagođeno je korisnicima i na njoj je lako pronaći željeni torrent. Ima jednu stranicu informacija za svako preuzimanje koja uključuje broj preuzimanja, broj seedera i leechera, kao i vrijeme kada su moderatori posljednji put provjerili torrent. Tražila sam torrent za Harley Quinn: Birds of Prey i pronašla jedan sa sjajnim brojem seedera koji je zadnji put provjeren sat vremena ranije. Zbog toga sam lako procijenila da je torrent vjerojatno pouzdan.


S gotovo 10 milijuna torrenta LimeTorrents je jedna od najvećih torrent stranica na internetu. Nudi ogromnu količinu filmova, serija, glazbe, igara i drugog sadržaja. Svaka pretraga koju sam napravila izbacila je velik broj rezultata, pa nećete imati problema s pronalaženjem sadržaja koji tražite.


Stranica je fokusirana na novije datoteke, tako da ćete gotovo uvijek pronaći nova i popularna izdanja s velikim brojem seedera i brzo ih preuzeti. Ipak, to također znači da ne možete računati da ćete pronaći stare torrente.


LimeTorrents ima opsežnu listu trackera i direktorije najpopularnijih novih torrenta. Ta kategorija odvojena je od verificiranih torrenta među kojima možete pronaći provjerene linkove. Torrente također možete sortirati prema broju seedera. Kada sam tražila torrent za najnoviju epizodu emisije The Late Show with Stephen Colbert, trebalo je samo nekoliko klikova da procijenim koji su od ponuđenih torrenta pouzdani.


Budući da ima jednu od najvećih baza na internetu, TorrentDownloads je stranica za situaciju u kojoj tražite torrent koji ne možete pronaći na drugom mjestu. Radi se i o odličnoj stranici za raznolik sadržaj s velikim izborom serija, filmova, igara, aplikacija i više.


Torrentz2 je jednostavna tražilica torrenta koja skenira svaku torrent stranicu u svojoj bazi i na njima traži pretraživane pojmove i navodi stranice koje nude torrente koji odgovaraju pretrazi. Torrent zatim možete preuzeti direktno sa stranice koja sadrži datoteku ili magnetski link. Zbog toga je ovo odlična rezervna opcija ako torrent stranica koju inače koristite nema željeni torrent.


Jedini nedostatak po mojem mišljenju je funkcija pretraživanja koja je lošija od onih na drugim stranicama koje sam testirala. Međutim, ako vam nije problem posvetiti malo vremena pregledavanju rezultata pretrage, definitivno ćete moći pronaći mnogo torrenta za sadržaj koji želite preuzeti.


Međutim, Torlock ipak sadrži mnogo varljivih linkova. Pojavili su se na stranici pretrage iznad pravih rezultata, a zatim ponovno na zasebnim stranicama torrent linkova. Lako je zabunom kliknuti na jedan od tih linkova koji vas mogu odvesti do raznih zlonamjernih stranica. Ako ćete koristiti TorLock, preporučujem da to činite uz VPN sa zaštitom od zlonamjernih softvera, npr. ExpressVPN.


Drugi problem na koji sam naišla je količina dostupnih torrenta bez ijednog seedera. Bez seedera ne možete preuzeti željeni sadržaj. Zbog toga preporučujem da TorLock koristite kao rezervnu, a ne prvu opciju.


Sučelje stranice jednostavno je za korištenje. Svaki torrent sadrži informacije o omjeru seedera i leechera, vremenu dodavanja datoteke na stranicu i kvaliteti rezolucije. Kada sam željela pronaći torrent za najnoviju epizodu serije The Bold Type, uspjela sam pronaći format i kvalitetu koju sam tražila za manje od minute.


YTS je poznat po svojoj zbirci filmova u visokoj kvaliteti koje možete brzo preuzeti. Ima male datoteke koje zbog toga nisu ništa manje kvalitetne, zbog čega je YTS idealan izbor ako imate ograničenu propusnost. Svi YTS-ovi torrenti su provjereni i datoteke koje preuzimate uvijek će biti legitimne i neće sadržavati opasne zlonamjerne softvera.


Web stranice za torentiranje imaju minimalnu ugrađenu sigurnost, što znači da je kibernetičkim kriminalcima lako inficirati vaše uređaje virusima. Mogu vas hakirati i ukrasti vaše osobne informacije kroz zlonamjerne skočne prozore i lažne linkove za torrent stranice, između ostalog i postavljanjem opasnih datoteka među one koje preuzimate. Osim toga, zbog korištenja torrent stranica možete primiti ogromne kazne ili čak završiti u zatvoru jer je preuzimanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima ilegalno u mnogim državama. U UK-u i većini Europe torentiranje se smatra nezakonitom radnjom i može rezultirati kaznama u visini od desetaka tisuća dolara i zatvorom. U SAD-u možete biti kažnjeni s do 150 000 dolara.


ExpressVPN ima konzistentno velike brzine za preuzimanje torrenta. Testirala sam više od 30 ExpressVPN-ovih poslužitelja na lokacijama diljem svijeta i brzine mi nikada nisu pale ispod 300 Mbps. To je dovoljno brzo za streaming Netflixa u HD-u i brzo preuzimanje torrenta.


ExpressVPN ima nenadmašive sigurnosne značajke koje vas štite dok preuzimate torrente. Njegova enkripcija vojne razine onemogućuje korištenje vaše mrežne aktivnosti u svrhu praćenja. Osim toga, automatski sigurnosni prekidač sprječava mogućnost otkrivanja vaše IP adrese čak i ako se veza slučajno prekine.


Neprobojna enkripcija vojne razine sprječava otkrivanje podataka i štiti anonimnost vaših torrenta. Provela sam test DNS curenja da bih se uvjerila da CyberGhost zaista štiti podatke poput mojeg identiteta i lokacije. Sustav je utvrdio da je pri svakom povezivanju moja IP adresa bila sigurno skrivena.


Uz mogućnost blokiranja oglasa, zlonamjernih web stranica i praćenja, CyberGhost smanjuje rizik pregledavanja torrent stranica. S obzirom na to koliko je web stranica za torentiranje prepuno zlonamjernih skočnih prozora, oglasa i likova na sumnjive web stranice, ova značajka dala mi je osjećaj sigurnosti dok sam tražila datoteke za preuzimanje.


Iako Surfshark ima nešto manji broj globalnih poslužitelja od konkurencije kao što su ExpressVPN CyberGhost i NordVPN, tijekom testiranja nisam naišao na nikakve probleme. Lako sam se svaki put povezao na brze poslužitelje i imao sjajne brzine za streaming Netflixa u UltraHD-u, preuzimanje torrent datoteka i surfanje.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page